;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Батерија за када

CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA

Бренд

IDEAL STANDARD BATERII

Шифра на производ

5054J99199006

Назив од програмот

VID BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA

Denovi na Baterii -20%
CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA
CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA
high stock level достапност
залиха
4.669,00 МКД 3.735,20 МКД / пакување
Заштеда 20%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Лично превземање
Достава со ЕНМОН возило
Лично превземање
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Батерија за када
Име на производ
BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA
Транспортно пакување
Артикал
Број на цевки
2
Назив на серија
CERAFLEX
Класа
I Класа
Механизам
Стандард
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Земја на потекло
Bugarija
Вид на монтажа
Вградливо

Слични производи

Denovi na Baterii -20%
Батерија за када
ADRIA ADRIA NOVA BAT ZA KADA-6456156C
4.338,00 МКД 3.470,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -10%
Батерија за када
CERAPLAN BAT CERAPLAN III ZA KADA
5.015,00 МКД 4.513,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за када
FOCUS BAT KADA FOCUS CHROME 31940000
6.785,00 МКД 4.749,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за када
LOGIS BAT KADA LOGIS EXPOSED BATH MIXER CHROME 71400000
7.012,00 МКД 4.908,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за када
METRIS BAT KADA METRIS DN15 CHROME 31480000
16.222,00 МКД 11.355,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за када
TALIS BAT KADA TALIS CHROME 32440000
12.231,00 МКД 8.561,70 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -20%
Батерија за када
TYRIA BAT TYRIA ZIDNA ZA KADA - BC157AA
5.549,00 МКД 4.439,20 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -20%
Батерија за када
VENTURA BAT ZA KADA
4.765,00 МКД 3.812,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -20%
Батерија за када
TOKYO BAT ZA KADA
4.816,00 МКД 3.852,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -20%
Батерија за када
NAPOLEON BAT ZA KADA
2.343,00 МКД 1.874,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба