;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
VENTURA BAT ZA LAVABO додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Baterija za mijalnik

VENTURA BAT ZA LAVABO

Бренд

ENMON BATERIJE

Шифра на производ

5138JS9199055

Назив од програмот

VENTURA BAT ZA LAVABO

Denovi na Baterii -20%
VENTURA BAT ZA LAVABO
VENTURA BAT ZA LAVABO
high stock level достапност
залиха
3.271,00 МКД 2.616,80 МКД / пакување
Заштеда 20%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Лично превземање
Достава со ЕНМОН возило
TEST
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Baterija za mijalnik
Име на производ
BAT ZA LAVABO
Транспортно пакување
Artikal
Број на цевки
2
Назив на серија
VENTURA
Класа
I Класа
Механизам
Стандард
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Земја на потекло
Србија
Вид на монтажа
Врз санитарија

Слични производи

Denovi na Baterii -20%
Baterija za mijalnik
CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA LVB - B1707AA
3.488,00 МКД 2.790,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -10%
Baterija za mijalnik
CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA LVB - B1712AA
3.120,00 МКД 2.808,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -10%
Baterija za mijalnik
CERAPLAN BAT CERAPLAN III ZA LAVABO
3.698,00 МКД 3.328,20 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
METRIS BAT LVB 110 METRIS CHROME 31080000
12.474,00 МКД 8.731,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
TALIS BAT LVB 150 TALIS E CHROME 71754000
12.053,00 МКД 8.437,10 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
METRIS BAT LVB 200 METRIS VISOKA 31183000
15.422,00 МКД 10.795,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
METRIS BAT LVB 230 METRIS CHROME 31087000
16.514,00 МКД 11.559,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
TALIS BAT LVB 240 WITH POP-UP WASTE SET 71716000
13.063,00 МКД 9.144,10 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
METRIS BAT LVB 260 METRIS CHROME VISOKA 31082000
16.868,00 МКД 11.807,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Baterija za mijalnik
FOCUS BAT LVB FOCUS 190 CHROME 31608000
8.895,00 МКД 6.226,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба