;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
VENTURA BAT ZA SADOPER додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Батерија за садопер

VENTURA BAT ZA SADOPER

Бренд

ENMON BATERIJE

Шифра на производ

5138JS9199059

Назив од програмот

VENTURA BAT ZA SADOPER

Denovi na Baterii -20%
VENTURA BAT ZA SADOPER
VENTURA BAT ZA SADOPER
high stock level достапност
залиха
3.936,00 МКД 3.148,80 МКД / пакување
Заштеда 20%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Лично превземање
Достава со ЕНМОН возило
Лично превземање
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Батерија за садопер
Име на производ
BAT ZA SADOPER
Транспортно пакување
Артикал
Број на цевки
2
Назив на серија
VENTURA
Класа
I Класа
Механизам
Стандард
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Земја на потекло
Србија
Вид на монтажа
Врз санитарија

Слични производи

Denovi na Baterii -20%
Батерија за садопер
ADRIA ADRIA BAT ZA SADOPER - 7453153C-M7453
3.659,00 МКД 2.927,20 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за садопер
FOCUS BAT SADOPER FOCUS CHROME WITH PULL-OUT SPRAY 31815000
14.402,00 МКД 10.081,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за садопер
FOCUS BAT SADOPER FOCUS FIRM SPOUT CHROME KUJNA 31806000
6.866,00 МКД 4.806,20 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -10%
Батерија за садопер
FOCUS BAT SADOPER FOCUS S FIRM SPOUT 31786000
7.470,00 МКД 6.723,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за садопер
FOCUS BAT SADOPER FOCUS SWIVEL SPOUT CHROME KUJNA 31820000
9.692,00 МКД 6.784,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за садопер
METRIS BAT SADOPER METRIS CHROME WITH PULL-OUT SPRAY 14820000
25.799,00 МКД 18.059,30 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -10%
Батерија за садопер
SLIM LINE BAT SLIMLINE II ZA SADOPER B8592AA
2.878,00 МКД 2.590,20 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -30%
Батерија за садопер
TALIS BAT TALIS CHROME KUJNA 32841000
18.211,00 МКД 12.747,70 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -20%
Батерија за садопер
TOKYO BAT ZA SADOPER
4.021,00 МКД 3.216,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Denovi na Baterii -20%
Батерија за садопер
ALEXIS BAT ZA SADOPER
1.071,00 МКД 856,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба