;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Орманче со мијалник

MOLTO 900BX

Бренд

ROPER

Шифра на производ

4073K9919902P

Назив од програмот

ROP MOLTO 900BX

Колекција

Premium

Standard -5%
MOLTO 900BX
MOLTO 900BX
high stock level достапност
залиха
16.756,00 МКД 15.918,20 МКД / пакување
Заштеда 5%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Достава со ЕНМОН возило
Лично превземање
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Орманче со мијалник
Име на производ
900BX
Колекција
Premium
Транспортно пакување
Артикал
Назив на серија
MOLTO
Класа
I Класа
Механизам
Slow Motion
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Земја на потекло
Македонија
Група на боја
Беж
Должина
.00
Ширина
.00
Вид на монтажа
Конзолно/сидно

Слични производи

Standard -5%
Орманче со мијалник
TWIST 100BX
18.862,00 МКД 17.918,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
IVANA 100BX KONZOLNO
18.642,00 МКД 17.709,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
TWIST 100BX SO NOGARI
18.862,00 МКД 17.918,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
IVANA 100BX SO NOGARI
18.642,00 МКД 17.709,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
NADA 120BX dupli
35.433,00 МКД 33.661,35 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
EKONOMIK 550BX
7.302,00 МКД 6.936,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
NADA 550BX
12.068,00 МКД 11.464,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
LENA 600 BX
18.524,00 МКД 17.597,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
SARA 600 BX
15.603,00 МКД 14.822,85 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Орманче со мијалник
TIJANA 600 BX BELO
19.446,00 МКД 18.473,70 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба