;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
Antysky PG ANTYSKY WHITE 40101 1 60X120 додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Podni pločki

Antysky PG ANTYSKY WHITE 40101 1 60X120

Бренд

GRANDEUR MIDDLE EAST DMCC

Шифра на производ

1670P9916L00B

Назив од програмот

PG ANTYSKY WHITE 40101 1 60X120

Употреба

Vnatrešna i nadvorešna upotreba

Našite Kupuvači Sakaat -5%
Antysky PG ANTYSKY WHITE 40101 1 60X120
Antysky PG ANTYSKY WHITE 40101 1 60X120
high stock level достапност
залиха

Калкулатор на потрошувачка

Цена на квадрат: 850,25 МКД

Цена на пакувањето: 1.224,36 МКД

м2 во кутија: 1,44

m2
Kutija

Плочките се купуваат исклучиво на цели пакувања

Вкупно: МКД

895,00 МКД / M2 850,25 МКД / M2
Заштеда 5%
Sporedi
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Dostava so vozilo na ENMON
Lično prevzemanje
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Podni pločki
Име на производ
PG ANTYSKY WHITE 40101 1 60X120
Употреба
Vnatrešna i nadvorešna upotreba
Транспортно пакување
Kutija
Впивливост
< 0,5%
Dimenzija
60x120 cm
Naziv na serija
Antysky
Klasa
I Klasa
Proizvoditel
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Osnoven materijal
Granitna keramika (Gres Porcellanato)
Zemja na poteklo
Обединети Арапски Емирати
Grupa na boja
Bela
Dolžina
120.00
Širina
60.00
Visina
60.00

Слични производи

Našite Kupuvači Sakaat
Podni pločki
Elegance ( brown) ZRF 328 33x33
200,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat
Podni pločki
Elegance ( orange) ZRF 329 33x33
200,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Rasprodažba -70%
Podni pločki ITA CERAMICHE
Rupe river (80.00 178) 1 32,5x32,5
421,00 МКД 126,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat
Podni pločki
Elegance (white) ZRF 327 33x33
50,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Podni pločki KANJIZA KERAMIKA
Chic 1 15x60
824,00 МКД 782,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Podni pločki KANJIZA KERAMIKA
Luxor 1 59x59
1.021,00 МКД 969,95 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Rasprodažba -40%
Podni pločki ITA CERAMICHE
Antikas 1 61x61
883,00 МКД 530,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Podni pločki KAI  KHAN ASPARUH AD
Bela 15/15
100,00 МКД 95,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Podni pločki ENMON Brand
Lounge 3.0. Antracit 1 30x60 1744
633,00 МКД 601,35 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Rasprodažba -87%
Podni pločki KANJIZA KERAMIKA
Fusion 33X33
824,82 МКД 111,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба