;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
SIMPLICITY SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801 додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Конзолна WC школка

SIMPLICITY SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801

Бренд

VIDIMA IDEAL STANDARD

Шифра на производ

2054BB9199141

Назив од програмот

VID SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801

Standard -10%
SIMPLICITY SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801
SIMPLICITY SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801
high stock level достапност
залиха
2.793,00 МКД 2.513,70 МКД / пакување
Заштеда 10%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Достава со ЕНМОН возило
Лично превземање
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Конзолна WC школка
Име на производ
SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801
Транспортно пакување
Артикал
Назив на серија
SIMPLICITY
Облик
Округла
Класа
I Класа
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Основен материјал
Порцелан
Земја на потекло
Bugarija
Група на боја
Бела
Должина
.00
Ширина
.00
Вид на монтажа
Конзолно

Слични производи

Standard
Конзолна WC школка
RIGA ECE RIGA KONZOLNA WC SOLJA
1.220,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Конзолна WC школка
CONNECT AIR KONZ. WC SOLJA AB - E005401
14.928,00 МКД 13.435,20 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Конзолна WC школка
OCEAN KONZ. WC SOLJA SO DASKA W707301
7.534,00 МКД 6.780,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Конзолна WC школка
JULIJA NOVA KONZOLNA WC SOLJA
3.846,00 МКД 3.461,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Конзолна WC школка
CARINA KONZOLNA WC SOLJA K31-002
5.025,00 МКД 4.773,75 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Конзолна WC школка
DELFI SET 56 /KAZANCE BEZ TIPKA, KONZOLNA SOLJA, WC DASKA/ - K97-201
8.984,00 МКД 8.534,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Конзолна WC школка
VC SOLJA VISECKA W704501
3.267,00 МКД 2.940,30 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Конзолна WC школка
CONNECT WC SOLJLA KONZOLNA E803501
8.314,00 МКД 7.482,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба