;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
Ocean MONOBLOK SIMPLON W306501 додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Monoblok

Ocean MONOBLOK SIMPLON W306501

Бренд

VIDIMA IDEAL STANDARD

Шифра на производ

2053QB9199002

Назив од програмот

VID OCEAN MONOBLOK SIMPLON W306501

Top Ponuda -10%
Ocean MONOBLOK SIMPLON W306501
Ocean MONOBLOK SIMPLON W306501
high stock level достапност
залиха
10.055,00 МКД 9.049,50 МКД / пакување
Заштеда 10%
Sporedi
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Dostava so vozilo na ENMON
Lično prevzemanje
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Monoblok
Име на производ
MONOBLOK SIMPLON W306501
Транспортно пакување
Artikal
Naziv na serija
Ocean
Klasa
I Klasa
Proizvoditel
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Osnoven materijal
Porcelan
Zemja na poteklo
Bugarija
Grupa na boja
Bela
Vid na montaža
Simplon

Слични производи

Našite Kupuvači Sakaat
Monoblok ECE BANYO
Riga ECE RIGA MBL BALTIK
2.719,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat
Monoblok ECE BANYO
Riga ECE RIGA MBL SIMPLON
4.623,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat
Monoblok
Dubeci Intesi mbl
25.342,98 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -10%
Monoblok INKER DOO ZAPREŠIĆ
Ekonomik MB BALTIK
7.064,00 МКД 6.357,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -10%
Monoblok INKER DOO ZAPREŠIĆ
Ekonomik MB SIMPLON
7.064,00 МКД 6.357,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Premium Ponuda -10%
Monoblok VIDIMA IDEAL STANDARD
Connect air MBL - (E009701+E073401+E036601)
20.955,00 МКД 18.859,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -10%
Monoblok INKER DOO ZAPREŠIĆ
Julija nova MBL B
7.944,00 МКД 7.149,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Monoblok ROVESE ROMANIA S.R.L
Fonte MBL BALTIK
5.501,00 МКД 5.225,95 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Monoblok ROVESE ROMANIA S.R.L
Cascada MBL BALTIK - RR003-001
6.709,00 МКД 6.373,55 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -10%
Monoblok INKER DOO ZAPREŠIĆ
Julija nova MBL S
7.944,00 МКД 7.149,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба