;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
PROSYS UGRADNO KAZANCE - R020467 додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Вградливо казанче

PROSYS UGRADNO KAZANCE - R020467

Бренд

VIDIMA IDEAL STANDARD

Шифра на производ

2054B9919908Q

Назив од програмот

VID PROSYS UGRADNO KAZANCE - R020467

Standard -10%
PROSYS UGRADNO KAZANCE - R020467
high stock level достапност
залиха
5.984,00 МКД 5.385,60 МКД / пакување
Заштеда 10%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Достава со ЕНМОН возило
Лично превземање
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Вградливо казанче
Име на производ
UGRADNO KAZANCE - R020467
Транспортно пакување
Артикал
Назив на серија
PROSYS
Класа
I Класа
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Основен материјал
Порцелан
Земја на потекло
Bugarija
Должина
.00
Ширина
.00

Слични производи

Standard -5%
Вградливо казанче
DUOFIX Geberit duofix ugradno kazance 111.154.11.1 so tipka
15.406,00 МКД 14.635,70 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Вградливо казанче GROHE
RAPID SL Ugradno kazance Rapid SL so tipka SkateAir bela 38764001
16.330,00 МКД 15.513,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Вградливо казанче
UGRADNO WC KAZANCE W370567
5.105,00 МКД 4.594,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Вградливо казанче
ECO FRAME VGRADLIVO KAZANCE SO BELA TIPKA - E2332AC
6.504,00 МКД 5.853,60 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Вградливо казанче
VGRADLIVO KAZANCE SO TIPKA - W3710AA
7.063,00 МКД 6.356,70 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба