Трговски марки/Брендови

Посебен сегмент на работењето на компанијата ЕНМОН е и развој на ЕНМОН БРЕНД-от (private label) во чии рамки се произведуваат славини и тушеви и керамички плочки во повеќе од 48 фабрики во целиот свет. Покрај основната дејност, ЕНМОН произведува материјали за завршни работи во градежната индустрија под брендот ЕНОКОЛ (лепак за плочки, маса за фугирање, лепак за термо-изолациски материјали, хидро-изолација и прајмери) Во рамки на компанијата работи и брендот ROPER Co. кој произведува мебел за купатилa и акрилни кади.

 

ROPER CO.   FONTE   ENOKOL   ENMON Brand

 

Компанијата ЕНМОН ги обединува најголемите светски брендови за керамички плочки, санитарија и батерии, кади и туш кабини, како и останатата опрема за бањи и овозможува широк избор на модели на плочки од најновите трендови од Италија, Шпанија, Турција и други земји.

 

BALDOCER   ARGENTA   HANSGROHE   GROHE   IDEAL STANDARD

 

HUPPE   KAI   QUA   DURA   GEBERIT